Ta Panta Ola

7/2/11

Mu-si-co: Το πιο μουσικό portal από σήμερα στους υπολογιστές σας!

Το www.mu-si-co.blogspot.com κάνει τα πρώτα βήματά του στο διαδίκτυο.

Από σήμερα το πιο μουσικό portal με σύνθημά του «Η μουσική είναι η ζωή μας!» φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Στο www.mu-si-co.blogspot.com θα διαβάζετε τα καθημερινά μουσικά νέα, θα μαθαίνετε τις εξελίξεις που αφορούν στη ζωή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών του Ελληνικού και ξένου μουσικού χώρου. Θα βλέπετε όλα τα νέα -και όχι μόνο- βίντεο κλιπ. Θα διαβάζετε ολόκληρη την επικαιρότητα της ημέρας. Θα δίνετε τις δικές σας ψήφους στα θέματα που σας απασχολούν. Και πολλά πολλά ακόμα!

Το www.mu-si-co.blogspot.com είναι ένα portal με διαδραστικό σκοπό. Οι αναγνώστες του μπορούν να επικοινωνούν με αυτό και με τους άλλους αναγνώστες. Μπορούν να σχολιάζουν, να αξιολογούν και μοιράζονται την άποψή τους, γράφοντας τις δικές τους ιδέες, σκέψεις και κριτικές κάτω από κάθε άρθρο.

Ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια του μήνα; Μέσα από την ενότητα Your Chart ψηφίζετε εσείς τα αγαπημένα σας τραγούδια και διαμορφώνετε το top του κάθε μήνα.

Το www.mu-si-co.blogspot.com απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τη μουσική. Σε όλους όσους αγαπούν το Ελληνικό και διεθνές τραγούδι. Θέλουν να βλέπουν, να ακούν τα νέα τραγούδια και να μαθαίνουν όλες τις εξελίξεις των αγαπημένων τους καλλιτεχνών!.

http://www.mu-si-co.blogspot.com γιατί… «Η μουσική είναι η ζωή μας!»




Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger