Ta Panta Ola

10/5/11

Απόψε ο 56ος διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision

Απευθείας μετάδοση από Γερμανία ο 1ος ημιτελικός

Τον Πρώτο Ημιτελικό του 56ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα μεταδώσει η ΝΕΤ, απόψε στις 22.00, σε απευθείας σύνδεση με το κλειστό γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ. Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί και από την ERT HD, στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition).

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει επίσης απευθείας τον Δεύτερο Ημιτελικό και τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 12 και 14 Μαΐου και ώρα 22.00.

Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.

Πριν από τον κάθε ημιτελικό και τον τελικό, η Λένα Αρώνη θα παρουσιάζει μια ειδική εκπομπή με τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν σε κάθε βραδιά.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στο σημερινό Πρώτο Ημιτελικό με το τραγούδι «Watch my dance», με τους Λούκα Γιώρκα feat. Stereo Mike, σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Επί σκηνής θα εμφανιστούν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Μετά από κλήρωση, η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στο σημερινό Πρώτο Ημιτελικό στη 19η θέση. Ειδικότερα, η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως ακολούθως:

1. Πολωνία
2. Νορβηγία
3. Αλβανία
4. Αρμενία
5. Τουρκία
6. Σερβία
7. Ρωσία
8. Ελβετία
9. Γεωργία
10.Φινλανδία
11.Μάλτα
12.Σαν Μαρίνο
13. Κροατία
14. Ισλανδία
15. Ουγγαρία
16. Πορτογαλία
17. Λιθουανία
18. Αζερμπαϊτζάν
19. Ελλάδα

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger