18/2/12

Το MTV αφιερώνει ένα Σαββατοκύριακο στην Whitney Houston

Το MTV αποτιει φόρο τιμής σε μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές.

Από την περασμένη Κυριακή η παγκόσμια μουσική σκηνή έμεινε φτωχότερη, ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας Whitney Houston.

Το MTV αναγνωρίζοντας την αξία της και την προσφορά της στη μουσική, προβάλει εκπομπές που θυμίζουν και τονίζουν την αξία της.

Το Σάββατο 18/02 στις 12:00 τα καλύτερα video clips από την πολυετή και πολυβραβευμένη καριέρα της R&B και pop τραγουδίστριας, προβάλλονται back to back και μας δίνουν μια γεύση από τη γεμάτη επιτυχίες δισκογραφία της αδικοχαμένης Whitney Houston.

Τέλος το Σάββατο 18/02 στις 13:30 η VH1 presenter Janell Snowden παρουσιάζει τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο θάνατος της Whitney Houston. Μιλάνε οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση - πάρτι «προάγγελο» των φετινών Grammy Awards, που έγινε την προηγούμενη βραδιά των βραβείων καθώς και ο μέντοράς της Clive Davis. Επίσης, στην εκπομπή αυτή παρουσιάζονται αφιερώσεις στην Whitney από τον καλλιτεχνικό και μουσικό κόσμο, καθώς και από πιστούς θαυμαστές της.

Την Κυριακή 19/02 στις 12:00, ξεκινά τη αντίστροφη μέτρηση των 20 κορυφαίων εμπορικών επιτυχιών της Whitney Houston στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger