Ta Panta Ola

28/4/12

Στην υγεια μας: Τα τραγούδια του κρασιού είναι το θέμα της αποψινής εκπομπής

Τραγούδια διαχρονικά, συνθέτες και τραγουδιστές σε ρόλο πρωταγωνιστικό, εκλεκτοί καλεσμένοι κι όλος ο κόσμος μια παρέα να απολαμβάνει γνήσια λαϊκά ακούσματα, να εκμυστηρεύεται και να διασκεδάζει από καρδιάς.

Αυτό το Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι οινοπαραγωγοί μας όπως οι: Δημήτρης Χατζημιχάλης, Πάρις Σιγάλας, Νώντας Σπυρόπουλος, Χάρης Αντωνίου, Γιάννης Τσέλεπος, Γιώργος Παλυβός και Γιώργος Βασιλείου. Παρόντες και άνθρωποι, που ο καθένας από την δική του οπτική και ενασχόληση είναι μυημένοι στον πολιτισμό και τη φιλοσοφία του κρασιού όπως οι: Σωτήρης Πράπας (καρδιοχειρουργός) Λευτέρης Λαζάρου (σεφ), Δημήτρης Χατζηνικολάου (οινολόγος-γευσιγνώστης), Μανούσος Μανουσάκης, Λίτσα Πατέρα, Πηγή Λυκούδη (συνθέτης), Ανδρέας Μαζαράκης, Σόφη Ζανίνου, Ελένη Φιλίνη, Αρης Σφακιανάκης (συγγραφέας), Κώστας Παπασπήλιος και Ιωάννα Ντάλιου.

Μαζί τους οι: Μπάμπης Τσέρτος, Πένυ Ξενάκη, Μπάμπης Βελισάριος, Δήμητρα Κωστάκη, Μαρία Κανελλοπούλου και Ηλίας Τηλιακός, που αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της εκπομπής με τραγούδια του κρασιού και της παρέας.
Ένα αφιέρωμα που αποδεικνύει ότι «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου»

Απόψε στις 22:00.

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα στο: http://www.mu-si-co.blogspot.com/

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger