Ta Panta Ola

21/5/12

Συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο ο θάνατος του Robin Gibb των Bee Gees

Το διάσημο μέλος των Bee Gees, Robin Gibb, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Ο μουσικός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγες μέρες αφότου είχε καταφέρει να ξυπνήσει από το κώμα που είχε βυθιστεί τις τελευταίες 12 ημέρες, εξαιτίας μιας βαριάς πνευμονίας.

Σε δηλώσεις τους, εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Η οικογένεια του Robin Gibb των Bee Gees ανακοινώνει με θλίψη πως ο Robin πέθανε σήμερα, σαν συνέπεια της μακράς μάχης του με τον καρκίνο και ακολούθως μιας πολύ δύσκολης εντερικής χειρουργικής επέμβασης. Η οικογένεια ζητάει να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Ο Ρόμπιν Γκιμπ είχε υποβληθεί το 2010 σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου. Λίγο αργότερα όμως, εμφάνισε όγκο στο ήπαρ.

Το 2003 ο δίδυμος αδελφός του Μορίς πέθανε από επιπλοκές, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο.

Ο Γκιμπ γεννήθηκε στο Νησί Μαν ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιρλανδία το 1949. Η οικογένειά του μετακόμισε στο Μάντσεστερ και μετά στην Αυστραλία όπου ο Ρόμπιν, ο Μορίς και ο μεγαλύτερος αδελφός τους Μπάρι άρχισαν την καριέρα τους δημιουργώντας το ιστορικό συγκρότημα Bee Gees.

Το πρώτο άλμπουμ των Bee Gees, κυκλοφόρησε το 1963, αλλά οι τρεις αδελφοί έγιναν διάσημοι την δεκαετία του '70 με τα ντίσκο τραγούδια τους, που έγραψαν ιστορία, όπως το «Staying Alive».

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger