Ta Panta Ola

19/9/13

Νεκρός ο 34χρονος τραγουδιστής Π. Φύσσας έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε

Ομολόγησε ο δράστης για τα κίνητρα των πράξεων του.

Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα έλαβε χώρα σήμερα λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην στην Αμφιάλη.

Το αιματηρό επεισόδιο με θύμα 34χρονο νεκρό σημειώθηκε επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στην Αμφιάλη. Το θύμα ήταν o Παύλος Φύσσας (ή Killah P., όπως ήταν γνωστός στον hip hop χώρο) όπου ανήκε στον αριστερό χώρο. Ο τραγουδιστής ήταν γνωστός στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, τη Νίκαια και στο Σταθμό Λαρίσης. Αναζητούνται και άλλα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο Παύλος Φύσσας βρίσκονταν με την παρέα του σε καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε.

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 34χρονος με την παρέα του κινήθηκε προς την Π. Τσαλδάρη, όπου είχε σταθμεύσει το δίκυκλο του. Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα άτομα με μαύρες μπλούζες και του επιτέθηκαν.

ΙΧ αυτοκίνητο, διασχίζοντας αντίθετα το δρόμο, σταμάτησε και ο οδηγός βγήκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 34χρονο στο στήθος.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Νωρίτερα, είχε προλάβει να υποδείξει στις αστυνομικές αρχές της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στο σημείο της συμπλοκής, το άτομο που του επιτέθηκε με το μαχαίρι. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κοντά στο σημείο της συμπλοκής.

Ο 45χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.

Στο μοιραίο τόπο συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο και προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17:00 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

Πηγή: tapantaola

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger