Ta Panta Ola

16/10/13

Η Χριστίνα Σάλτη στο αποψινό «Movies & Stars»

Συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη

Καλεσμένη στο Μovies & Stars απόψε η Χριστίνα Σάλτη. Η ταχύτατα ανερχόμενη τραγουδίστρια μιλάει για την επιτυχία της «Λιώνω για εσένα» που παίζεται παντού, τη συμμετοχή της στη φιλοζωική οργάνωση της Εριέττας Κουρκούλου, ενώ αποκαλύπτει ποιος άντρας της showbiz την σαγηνεύει και γιατί:

«Η Εριέττα Κούρκουλου έχει δημιουργήσει έναν φιλοζωικό σύλλογο το Save a Greek stray που μαζεύει τα αδέσποτα ζώα φροντίζει να βρίσκει οικογένειες. Εγώ, ο Κώστας Μαρτάκης και άλλοι φίλοι της Εριέττας θέλαμε να βοηθήσουμε την προσπάθειά της και την στηρίξαμε γιατί θεωρούμε ότι ήταν παράλογο όλο αυτό που γινόταν στη Ρουμανία. Έτσι κάναμε μια ειρηνική διαδήλωση.»

Η Χριστίνα μίλησε και για τα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν σε διάφορα μπλογκ για αυτή τη διαδήλωση: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν επηρεάζομαι από τα αρνητικά σχόλια που γίνονται και όλο αυτό το κάναμε επειδή το θέλαμε. Είχαμε μια ευαισθησία για το συγκεκριμένο θέμα και για τους νόμους περί θανάτωσης των αδέσποτων στη Ρουμανία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και στη χώρα μας. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και γενικά πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αν χρειαστεί πάντως εγώ θα συνεχίσω να κάνω ενέργειες για τα ζώα.»

Όσο για τον έρωτα, η 25χρονη τραγουδίστρια επισημαίνει: «Σημασία δεν έχει η ηλικία στον έρωτα. Σημασία έχει η γοητεία, το τι σου βγάζει η χημεία! Από το χώρο των media ο πιο γοητευτικός άντρας είναι ο Γιάννης Λάτσιος που είχε και την ωραιότερη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη».

Στην ίδια εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις με την πρωταγωνίστρια του Mentalist, Robin Tunney αλλά και τον David Eigenberg τον τηλεοπτικό σύζυγο (Steve Brady) της Cynthia Nixon (Μιράντα) από την τηλεοπτική σειρά Sex & the City. Η συνάντηση με τους σταρ έγινε στο Μόντε Κάρλο και αποκαλύπτουν πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τις δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές αλλά και τους χαρακτήρες τους.
«Movies & Stars» απόψε στις 20:00.

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger