Ta Panta Ola

19/11/13

Ποια είναι η Lana Del Rey

Και τι σχέση έχει η Elisabeth Grant.
Πριν από 25 χρόνια ήρθε στον κόσμο η Elisabeth Grant στη Νέα Υόρκη, που από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε πως είναι γεννημένη για να γίνει τραγουδίστρια.

Κατάφερε να παρουσιαστεί στο ευρύτερο κοινό, το 2008 με το τραγούδι ‘Kill,kill’, το οποίο ήταν αδιάφορο για τους περισσότερους.

Και ξαφνικά από το πουθενά, έρχεται στο προσκήνιο η Lana Del Rey που αποχαιρέτησε τη Lise Grant και τόνισε περισσότερο το ρετρό της στυλ, που της ταιριάζει τόσο.

Στα τέλη του 2011, το τραγούδι ‘Video Games’ γίνεται γνωστό μέσω YouTube και εκατομμύρια κλικαρίσματα ανά τον κόσμο της προσφέρουν την αναγνωρισιμότητα που περίμενε.

Ο πατέρας της λέγεται πως είναι ο υπαίτιος της επιτυχίας της, καθώς εκείνος επιμελείται το στυλ της, εκείνος την παρότρυνε στο μακρύ μοιραίο μαλλί, στα σαρκώδη έντονα χείλη, στο μπλαζέ ρετρό ύφος και στην αλλαγή του ονόματός της που παραπέμπει στη Lana Turner και σε ένα μοντέλο αυτοκινήτου.

Η συνέχεια είναι γνωστή μέσα από τις τεράστιες παγκόσμιες επιτυχίες της, όπως το ‘Born To Die’, ‘Blue Jeans’, ‘Ride’, ‘Summertime Sadness’.

Το κορίτσι που στα 15 του είχε μπλέξει με κακές παρέες και ναρκωτικά και ανάγκασαν τον πατέρα της να τη στείλει εσώκλειστη σε ιδιωτικό σχολείο, στα 18 της σπούδασε φιλοσοφία για να λύσει τα υπαρξιακά της προβλήματα, να εξερευνήσει περισσότερο τη σχέση της με το Θεό και να κατανοήσει πώς εμφανίστηκε ο άνθρωπος στη γη.

Από το 2005 μέχρι το 2010, βρισκόταν μεταξύ κάπου ανάμεσα σε αλκόολ και ναρκωτικά.
Παράλληλα, αποφάσισε να ζήσει μέσα σε ένα τροχόσπιτο.

Αργότερα, ο εκατομμυριούχος πατέρας της την ενίσχυσε οικονομικά για να γίνει ευρέως γνωστή μέσω της μουσικής βιομηχανίας.

Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αυθεντική, κάποιοι τη λατρεύουν, το σίγουρο είναι πως η Lana Del Rey και το πέπλο μυστηρίου που την καλύπτει, ήρθε για να μείνει.

Έλενα Τσάλτα

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger