Ta Panta Ola

2/11/13

Lou Reed Tribute Weekend

Αφιέρωμα από τον RED.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός αφιερώνει το Σαββατοκύριακο 2&3 Νοεμβρίου στον νεοϋορκέζο ρόκερ Lou Reed, την σημαντικότερη ίσως απώλεια για τη ροκ μουσική μέσα στο 2013. Ο άνθρωπος που συνδύασε το cool με τη ροκ μουσική.

Ο θάνατός του στις 27 Οκτωβρίου από κύρωση του ήπατος παρά τη μεταμόσχευση που είχε δεχθεί την Άνοιξη, συγκίνησε όλη την ροκ κοινότητα, κάθε ηλικίας. Ο David Bowie αλλά και οι Arcade Fire, o Peter Gabriel αλλά και οι Arctic Monkeys τίμησαν με τραγούδια και δηλώσεις την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που με το στυλ του στην ερμηνεία και στην κιθάρα επηρέασε σχεδόν τους πάντες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, μια εβδομάδα μετά το θάνατο του Lou Reed, ο RED μεταδίδει τα πιο εμβληματικά τραγούδια του από τους Velvet Underground και την πλούσια προσωπική του καριέρα, ανακαλεί ιστορίες που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία και αναφέρεται στην κληρονομιά του προς τη σημερινή και την επόμενη γενιά.

Στο πλαίσιο του τιμητικού αφιερώματος θα μεταδοθεί και η ιστορική συναυλία που έδωσε ο LouReed τον Μάιο του 1978 στο Bottom Line της Nέας Υόρκης, το βράδυ της Κυριακής στο Red Live στις 23:00.

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger