26/4/14

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο

Απόψε στις 21:00.

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές.

Τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την ερμηνεία του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, μας θυμίζουν οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Κατσαρός, Λάκης Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γλυκερία, Πέγκυ Ζήνα, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Ασλανίδου, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιώτα Νέγκα. «Ρόζα», «Ο χάρος βγήκε παγανιά», «Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμε», «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Σβήσε το φεγγάρι», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Τα λαδάδικα», «Πάντα γελαστοί», «Θάλασσες», «Καλοκαίρια και χειμώνες» είναι μόνο μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες που θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου.

Την παρέα συμπληρώνουν οι Ηλίας Μπενέτος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Κώστας Αρβανίτης, Θανάσης Παφίλης, Λένα Αρώνη, Οδυσσέας Ιωάννου και Μαργαρίτα Μυτιληναίου που μιλούν για τον τιμώμενο και θυμούνται στιγμές από τη γνωριμία τους μαζί του.

Πηγή: tapantaola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger