Ta Panta Ola

25/12/14

Η δύναμη σου, δύναμη μου…

Χριστούγεννα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Μια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς έρχεται, ανήμερα Χριστουγέννων στον Alpha, για να καταθέσει τη δύναμη της ψυχής και της φωνής της.

Την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 00:15, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας προσκαλεί σ’ ένα ενδιαφέρον ταξίδι, με όχημα τη μουσική, τη χαρά αλλά και τη συγκίνηση.

Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ελεονώρα αφηγήθηκε μελωδικά τις δικές της ιστορίες, σε τρεις μοναδικές συναυλίες που παρακολούθησαν πάνω από 12.000 άτομα. Ο Alpha ήταν εκεί για να καταγράψει το πάθος της ερμηνείας της, τη δυναμική σκηνική παρουσία της, την πληθωρική προσωπικότητά της αλλά και το soundtrack της δικής της γενιάς.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχεται στη μεγάλη παρέα των Χριστουγέννων για να βάλει χρώμα και δύναμη με τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μελωδίες αγαπημένων ερμηνευτών από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή.

Μαζί της, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου, αλλά και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Δημήτρης Γασσιάς (βιολί).

Ta Panta Ola

Το μελλον του ραδιοφωνου ειναι το internet;

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger